Even voorstellen

NEST is specialist en groothandel in incontinentie producten. Sinds kort kan u bij ons ook online incontinentie materiaal en klein medisch materiaal bestellen. Zowel voor professionals als particulieren.

Sinds we het merk SENI in 2003 op de Belgische markt introduceerde werden onze kernwaarden vastgelegd: producten van de hoogste kwaliteit, top service en een sterk doorgedreven stroomlijning van de kosten structuur. Als uitdager van gevestigde waarden bieden wij het meest kwalitatieve alternatief aan. We doen dit zonder te compromiteren en dit aan erg competitieve prijzen. Wat service betreft is het ons doel om zo veel mogelijk van uw zorgen wat incontinentie producten betreft over te nemen, zodat u zich kan focussen op wat echt telt.

Dit is wat we voor u kunnen doen

Naast een volledig assortiment incontinentie materiaal, huidbeschermings- en hygiene producten voor volwassenen en kinderen bieden we ook oplossingen aan voor wonderverzorging, als ook verbruiksmaterialen zoals wegwerphandschoenen, schoenbeschermers en cosmetische producten.

Woon- en Zorgcentra

Als jarenlange vaste leverancier van woon- en zorgcentra in België begrijpen we uw noden en vereisten als geen ander. Contacteer ons vrijblijvend voor een kennismaking.

Voor zelfstandige verpleegkundigen en andere zorgverleners bieden we naast een volledig assortiment incontinentie oplossingen ook klein medisch materiaal aan. Scherp geprijsd en ter plaatse geleverd!

Zorgverleners
Medische Speciaalzaken

Bent u als bandagist of apotheek op zoek naar kwalitatieve alternatieven? We verdelen het volledige gamma van SENI, MATOPAT, AMBULEX en BELLA BABY HAPPY. Met plezier informeert onze vertegenwoordiger u vrijblijvend.

Naast de gebruikelijke luiers voor kinderen en de allerkeinsten hebben we tal van hygiëne- en verbruiksproducten voor kinderdagverblijven. Gaande van onderleggers, vochtige doekjes tot tissues en shampoos. Eenvoudig besteld en ter plaatse geleverd. Neem vrijblijvend contact op.

Kinderdagverblijven